HAIYAN KANGYUAN MEDICAL INSTRUMENT CO., LTD.

Fa'aaogāina Oropharyngeal Airway

O le oropharyngeal airway, lea e lauiloa foi o le oropharyngeal airway, o se paipa e le faʻaogaina e le faʻaogaina e mafai ona taofia le laulaufaiva mai le paʻu i tua, tatala vave le ea, ma faʻatuina se ea le tumau.

 

[Talosaga]

Kangyuan oropharyngeal airway e talafeagai mo maʻi falemaʻi ma faʻalavelave ea, tausia le pateni o le ea.

口咽通气道1

 

 

[Faiga Fa'atino]

O le oloa o lo'o faia i se tino fa'apa'au, fa'aau i totonu o le polo u (leai se u).O le tino o le paipa ma le mea polyethylene o loʻo faʻaaogaina e le paʻu paʻu faʻamaʻi vasega (PE), polypropylene (PP) mea.sterility oloa, Afai o le faaaogaina o le ethylene oxide sterilization.

 

[Fa'amatalaga]

规格

 

 

[Ata]

口咽通气道3

口咽通气道4

口咽通气道5

口咽通气道6

口咽通气道7

 

[Fa'atonuga mo le fa'aoga]

1. I totonu o le fa'aofiina o le oropharyngeal airway a'o le'i o'o atu i le loloto o le fa'amalieina o fa'ama'i, ina ia mafai ai ona taofiofi le fa'a'i fa'afofoga.

2. Filifili le ea oropharyngeal talafeagai.

3.Tatala le gutu o le tagata maʻi, ma tuʻu i luga o le aʻa o le laulaufaiva, laulaufaiva agai i luga, agavale pito i tua puipui o le pharyngeal ma le oropharyngeal airway i totonu o le gutu, seia oʻo i le faaiuga o le 1 iloga incisors 1- 2cm, le pito i luma o le oropharyngeal airway. o le a oo atu i le puipui oropharyngeal.

4. O lima uma e uu le auvae, laulaufaiva agavale pito i tua puipui o le pharyngeal, Ona tuu lea o le flange o le itu e lua o le limamatua i lima o le pito o le oropharyngeal airway, tulei i lalo ia le itiiti ifo i le 2cm, Flange seia oʻo i luga le auala ea oropharyngeal. le laugutu.

5. Fa'amama le condyle o le mandible, ma toe faʻafoʻi i le soʻotaga temporomandibular.O le su'ega tautala, ina ia puipuia ai le laulaufaiva po'o le laugutu e pipii i le va o nifo ma le oropharyngeal airway.


Taimi meli: Ian-04-2022