HAIYAN KANGYUAN MEDICAL INSTRUMENT CO., LTD.

Na foaʻi e Kangyuan mea e puipuia ai le faʻamaʻi e fesoasoani i le faʻamaʻi i Hainan

A tupu faʻalavelave i se tasi nofoaga, fesoasoani e sau mai itu uma. Ina ia fesoasoani atili i le faʻamaʻi puipuia ma le pulea galuega i Hainan Province, ia Aokuso 2022, Haiyan Kangyuan Medical Instrument Co., Ltd. ma Hainan Maiwei Medical Technology Co., Ltd. . foai atu le 200,000 ufimata fa'aaoga, fa'amama e leai se vai fa'ama'i, ma vai minerale i le Itumalo o Hainan., saimini vave ma isi mea e puipuia ai fa'ama'i.Pusa o mea e tetee atu i le faamai, utaina i le faauoga loloto a tagata Kangyuan, na aveina atu i le po mai le Itumalo o Zhejiang i le laina pito i luma o le puipuiga o faamai i le Itumalo o Hainan.

q1

O le tau faasaga i le faʻamaʻi e le mavavaeeseina mai taumafaiga faʻatasi a tagata o le atunuʻu atoa.I le feagai ai ma le faʻamaʻi, e le mafai e tagata Kangyuan ona o atu i le laina pito i luma, ae o loʻo popole tagata uma i le tauina o le faʻamaʻi.Latou te faʻamoemoe e faia se sao tauagafau i le faʻamaʻi i Hainan e ala i le foaʻiina o mea e puipuia ai faʻamaʻi, ma fesoasoani i le puipuia ma le puleaina o faʻamaʻi i Hainan.

q2

Anti-epidemi i luma, lagolago i tua.Ua naunau Kangyuan e tau fa'atasi ma tagata o le atunu'u atoa, fa'atino tiute fa'aagafesootai, fa'atino le tiute o le atina'e ma gaioiga fa'atino, ma tu'uina atu lona malosi.Matou te talitonu afai tatou te tutu faʻatasi ma tau faʻatasi le faʻamaʻi, o le a mafai ona tatou manumalo i le faʻamaʻi i se taimi vave e mafai ai ma toe foʻi le olaga i le masani!


Taimi meli: Sep-03-2022